lagaktivitet, motionen får ni på köpet. Men valet är ditt! Här finner du upplevelser utöver det vanliga. Läs mer, naturnära kickoff, teambuilding och äventyr! . Med våra flexibla

lokaler sätter endast fantasin gränserna. Varje grupp får sedan starta med att göra en ritning på vad som skall skulpteras. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra!

Att byta miljö och hålla en konferens någon annan stans än på kontoret vidgar vyerna och gör konferensen mer sammanhållen. Läs mer, tävlingar, allt är möjligt, trekamp. För att bidra till gruppens gemensamma mål. Som ett extra värde för våra konferensgäster erbjuder vi fri entré till Water Lounge. Läs mer Är ni ute efter en kickoff med personalutveckling och teambuilding.

En konferens bör innehålla olika aktiviteter som inleder, avslutar eller skapar välbehövda pauser under konferensen.Aktiviteter brukar vara populära och sammansvetsande inslag i en konferens.Aspenäs Herrgård erbjuder olika konferensaktiviteter för dig och dina kollegor.

Där får ni chansen att uppleva en fantastisk miljö med varma bastubad och uppfriskande dopp. Detta är en variant av genikampen. Detta i härliga miljöer runt konferensanläggningen. Lagvis sätts gustavsvik kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. Efter ett par timmar är det dags för vernissage. Ni lägger själva upp en strategi för hur ni vill disponera er tid och vilka lagmedlemmar som ska lösa de olika uppgifterna inom tidsramen för att samla in så många poäng som möjligt.