verkligen trivs med livet och springer på den glädjen också, finns ingen anledning att ändra på upplägget. Han har betytt så mycket för oss och för ägaren (Per-Gunnar

Svärd). I motsats till Oasis Bi hade Yankee Boy tur med spårlottningen och från spår två bakom startbilen finns alla möjligheter att lägga upp taktiken som man vill. Denna sida produceras. Varje rad kostar sedan 50 öre (0,50 kr) att lämna. Publicerar dagligen speldata och statistik för alla travlopp på svenska travbanor. Efter Prix d'Amerique sa jag för mig själv att ingen häst i världen kan slå Readly Express bakifrån. Grafer och speltrender, vi gör grafer på vinnar- resp. Han är otroligt kapabel men fortfarande inte helt stabil och senast spände han sig bakom bilen. Vinstsumman beräknas automatiskt medan du skriver, du hittar resultatet här nedanför. Nu hade han lopp i kroppen och vi hade fixat och trixat lite med honom. Jag vill ändå inte spika eftersom respekten för Readly Express är stor. Att Oasis Bi ska gå ut och vinna direkt i sin återkomst på tävlingsbanan är långsökt. Likaså om utdelningen blir lägre än 15 kronor på fem och/eller sex flyttas prispotten för fem och/eller sex rätt över som jackpot till nästakommande V75-omgång. Hon kopplade greppet in på upploppet men fick ge sig motvilligt precis på mållinjen mot Karmland Anna som tassat med i andra par utvändigt för Frode Hamre. För närvarande finns speldata för vinnar- resp. Samtidigt var sambon Emilia en sväng till Örnsköldsvik med Sign Me Up Too som hon står atg resultat boden som tränare till och knep tredje V75-segern med valacken sedan i juni. Det kan bli seger men jag är jättenöjd om han är tvåa, trea eller fyra också. Tog ledningen och fick bestämma i ett långsamt tempo. Med bra tempo under vägen tror jag han gör ett bra lopp. Här hittar du dagens V5 resultat torsdag 13 september 2018 från Bergen travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Readly Express gick ett banjobb på måndagen på gården och Timo var nöjd med hästen. Hästen gjorde en mycket fin insats när han rundade fältet i tredjespår under slutrundan och enkel klev förbi jättefavoriten Emile Zola Sisu till slut.

Atg resultat boden: Hur vet man när man har ägglossning efter missfall

Har ni sista tips eller idéer på hur vi kan göra sidan bättre. Väderprognos från, hur ser polarn du på hästarna han möter. Det treåriga stoet kördes av Magnus Teien Gundersen och tränar gör pappa Geir Vegard Gundersen som själv blev tvåa med Blueridge Sun och precis som sonen gjorde han segergest när mållinjen passerades. Väljer man bara en kallas det för en spik.


Men man kan även vinna genom att hitta bara fem eller sex av dem också därav. Kriterieum och derbyn stod på programmet och det blev kronborg storslam för JanOlov Persson och Ulf Ohlsson vars topphästar Eld Rask och Tekno Eld tog hem kriteriet och derbyt för kallblod. Ettan och tvåan från tungviktsmötet i Åby Stora Pris i augusti. Tränare och skötare i vinnarcirkeln igen efter en ny klassisk seger. Men om många" vinner så kan utdelningen bli jättehög eller. An i namnet V75, tanken med V75 är att försöka hitta den vinnande hästen i sju olika travlopp. An och 5, han har hävdad sig bra i V75 under säsongen och var ganska hårt spelad bakom favoriten Whos Who när han senast galopperade bort sig kort efter start i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reservhästar Östersundstravet blir skådeplatsen för revanschmötet mellan Propulsion och Readly Express Ägare, vi kan inte kräva att Readly Express ska vara på topp. Vinner så kan utdelningen bli väldigt låg. Men allt ser bra, genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra.

Placeringen är så klart alltid viktig men den här gången är det viktigaste att han vill och kan hela vägen, säger Pettersson och tar en konstpaus innan han med ett leende tillägger: - Men de där nästan 18 miljonerna har inte ramlat in av sig.Det är helt fantastiskt och jag tackar gud.6 rätt på V75, då vinner det som står som utdelning vid 6 rätt.