i Göteborg till riktigt bra priser ska du boka hotellet här på nätet. Här hittar du mer info om hotellet, parkering, handikappvänliga rum och annat som är bra

att veta. Pris per natt 0 225, bekvämligheter, kostnadsfritt wifi, frukost ingår, pool. För dig som letar efter prisvärda hotell i Göteborg kan vi på hjälpa dig att hitta riktigt bra hotell. Apple Hotel (3/5 i kundbetyg). Medlemsbetyg och högre och högre och högre, hotellklass 5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor, stil, budget, mellanklass. Om du ska åka till Göteborg och letar efter ett bra hotell har du kommit rätt! Välkommen till Comfort Hotel Göteborg! . Apartments VR40 (4/5 i kundbetyg apartments VR40 erbjuder övernattningar i Göteborg med priser som börjar på 1585 kr/natt. Avalon Hotel (4/5 i kundbetyg för en kostnad som börjar på 1339 kronor per natt kan du övernatta i Göteborg på Avalon Hotel. Det mesta är lagat på lokala- ekologiska råvaror hotel och du serveras i vår mysiga restaurang vid sidan av vår lobby. Allt för att du ska känna att du ankommer till ett riktigt snyggt hotell.

Lyx, en härlig innergård och sista TaKeT vår fantastiska takterrass som vi har öppen under sommarmånaderna. Mer, specialerbjudanden, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Avstånd från, förutom fina rum har vi även fem mötesrum.

STF, göteborg, city, hotel.2018 - från 429 kr: Hotell.Göteborg på TripAdvisor: Se recensioner.


Lekar för större grupper Bästa hotel göteborg

Lista Karta, center Hotel 35 i kundbetyg, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med hur man får smalare lår bokningen. Avenue A1 45 i kundbetyg för 1691 krnatt kan du övernatta i Göteborg ångaggregat på hotellet Avenue. Prismeddelande, vi tillagar smakrika och i huvudsak dessutom hälsosamma rätter och vi har inspirerats street food som serveras i länder som Vietnam. Elite Plaza Hotel Göteborg 45 i kundbetyg boka övernattning hos Elite Plaza Hotel Göteborg till en kostnad från 1056 krnatt.

Ogbg Bar Restaurang där vi hyllar det Ostasiatiska köket.I listan nedanför hittar du förslag på hotell för övernattning i Göteborg.