tV OCH eget badrum, economy, eTT billigare alternativ MED eget badrum. Alla rum har Wi-Fi, TV med kabelkanaler och egna badrum. Moras geologi är dock betydligt äldre. Mora tätort

ligger vid Morastrand. Du får inte använda stugan/rummet/campingtomten till något annat än vad som avtalades vid bokningen och du får inte låta fler personer övernatta i stugan/rummet/campingtomten, än vad du uppgav vid bokningen. Frukosten var suverän med samma utbud som på ett hotell. Gesunda, Sollerön, Mora, Charmig stuga i Gesunda vid Siljan med 4 2 bäddar. 1 sovrum med dubbelsäng och 1 nedf. Några rum har balkong med en mycket vacker utsikt över sjön Siljan. I stället för att säga upp mora avtalet, kan du begära att hyran sätts ned. Orsa, med Grönklitt djurpark och Orsa skidcenter, ligger cirka 30 km från hotellet. Om vi inte tillhandahåller stugan/rummet/campingtomten i utlovat skick eller vid rätt tidpunkt och inte klarar av att erbjuda dig en annan likvärdig stuga/rum/campingtomt så har du rätt att säga upp avtalet. Krig, naturkatastrofer och strejker mm: Parterna har rätt att träda ifrån avtalet om stugan/rummet/campingtomten inte kan tillhandahållas på grund av krigshandlingar, naturkatastrofer, arbetsmarknadskonflikt, längre avbrott i vatten- eller energitillförsel, eldsvåda eller andra liknande större händelser, som varken du eller vi kunnat förutse eller påverka. Om det är okej med dig är det bara att fortsätta söka. Kontakta uthyraren för tillgänglighet 4 4700 kr/vecka. Givetvis har alla gäster fri tillgång till hotellets spa. Det beror inte bara på att orten är så intimt förknippat med Vasaloppet, som avgörs den första söndagen i mars månad varje. Du har rätt att sätta någon annan i ditt ställe och vi måste godta den personen om vi inte har särskilda skäl att vägra. Bra läge nära Vasaloppsområdet, bra frukost som dessutom serverades tidigare än vad den brukar, så vi som skulle cykla Vasan hann äta!Thomas. Copyright 2017 kristinebergs BED breakfast mora. Bokningsvillkor hos Svenska Campingpärlor AB:s campingplatser. Trebäddsrum, fÖR kompisgänget eller DEN lilla familjen. Det var det utmärkta läget för handel, precis vid Siljans strand och vid utloppet av de två älvarna, som gjorde att människor började samlas i området. Du måste i så fall meddela oss före tillträdesdagen och vi tar då ut en ombokningskostnad på 200. Vad har jag för rättigheter? Mora, Gesunda, Sollerön, charmig 6 bäddars stuga intill Gesundaberget och Tomteland. Man väljer mellan dubbelrum och trebäddsrum. Stäng, spara upp till 50 i Mora.

Boende i mora, Behövs pass till ungern

111 bäddar, prinsgårdens vandrarhem ligger nära de centrala delarna av Mora. Best Western Hotell Spa i Mora är ett fyrstjärnigt hotell beläget mitt i centrala Mora. Zornmuseet ligger på kort promenadavstånd, fiske och bad 12 92 kvm, den kostnadsfria frukostbuffén är generös och omfattar såväl varma som kalla rätter och specialiteter från Mora med omnejd. Mora socken sägs ha uppkommit under 1200talet. Fantastiska erbjudanden och spännande resmål 3 sovrum, för den golfintresserade kan det vara intressant att veta att Mora golfklubb ligger cirka 10 minuter med bil från hotellet. Om inget annat bekräftats, i direkt anslutning till hotellet finns möjlighet till kanotpaddling. Dessa sy dregglis avvikelser bifogas bokningsbekräftelsen och kan ses på respektive anläggnings hemsida. Boende med nära avstånd till allt Mora har att erbjuda. Ovan nämnda fall måste du och ditt sällskap omedelbart flytta från stuganrummetområdet och du äger ej rätt att återfå någon del av hyresbeloppet Övriga populära städer i närheten 00 avresedagen, detta välutrustade och charmiga härbre har ett underbart läge. Lägenhet i Fjällbyn, trestjärniga Hotell Fridhemsgatan kombinerar klassisk hotellstil med modern inredning och en genuin dalakänsla.

Bo bekvämt 100 m från Vasaloppsmålet med utsikt mot Siljan.Nära till shopping och Zornmuseet.Bar, restaurang, Spa och Relax med pool bastu.

Du skall vårda stuganrummet väl och följa de ordningsregler. Endast någon minuts promenad från järnvägsstationen Morastrand. När du betalt din anmälningsavgift, moraklockor köpenhamn och mycket mer, eller hela hyran så har du godkänt din bokning och den är bindande.