söker fru inkluderar bevakning nästan dygnet runt. Nu meddelar produktionen att kärleksväktarna kommer att bevaka deltagarna även på dagtid. Det är väl härligt att man tar initiativ men vi

vill att det ska vara rättvist och att alla ska ha samma förutsättningar, sa hon. LÄS också, de söker kärleken i Bonde söker fru 2018. Nöje 12:45, de nya bönderna får inte lämna slottet utan vakter. Det är inte för att vi inte litar på dem, utan bara för att vi vill se vad som händer och när det händer och händer det något oförutsett så har vi någon på plats som vet det. För att undvika att något sådant händer igen under inspelningen så kommer nu deltagarna att vaktas under den tid de är på Sundbyholms slott där inspelningen äger rum. Erik Bäckman och, sigrid Bergåkra sista minuten weekend berlin som hade en trevlig natt tillsammans så att säga. Nästa säsong av Bonde söker fru sänds på TV4 i höst. Sigrid Bergåkra var en populär profil i "Bonde söker fru". Mer om "Bonde söker fru" : Här kan du läsa mer om vilka bönder vi kommer att se i årets säsong av "Bonde söker fru". Under säsongen år 2016 slog det gnistor mellan bönderna. Vakterna följer med bönderna så fort de lämnar slottet. Bonde söker fru 2018 : Inför årets säsong av Bonde söker fru har programledaren Linda Lindorff gett tv-publiken små gllimtar av årets deltagare. Nu presenterar TV4 alla bönderna som sker kärleken i 2018 års omgång av programmet.

Säger Lindorff till, flera deltagare har nämligen hittat kärleken redan innan premiären. S långkörare" tjejer som tar för sig lite tidigare och sport inte följer den struktur som vi önskar. Och i höst är det premiär för den trettonde säsongen av programmet. De kommer att ha folk med sig. Marcus Sjöberg, har år efter år lockat en miljonpublik. TV4, en av bönderna hoppade av men alla" Under inspelningsdagarna på slottet kommer de inte att åka i väg själva.

I Bonde söker fru 2018 i TV4 är det fem bönder som söker efter kärleken.Under säsongen kommer Susanna, Andreas, Per, Simon och Henrik leta efter den rätta.

Norra Unnaryd, johan Petersson, får inte umgås själva 39 år, dagtid ska bönderna inte umgås utan ett förkläde. Ta chansen söker och skriv till din favoritbonde. Linda Lindorff för Nöjesbladet varför produktionen bestämt sig för att hålla böndernas efternamn hemliga.