vänner, bästa vänner, Citat, Känslor, Kärlek, Lycka, Meningsfullt, Minnesvärt, relationer, vänner, Visdom admin. Elbert Hubbard, dina vänner kommer att känna dig bättre från första stund ni träffas än

dina bekanta kommer att känna dig på tusen. En av de vackraste kvaliteterna i äkta vänskap är att förstå och att bli förstådd. Okänd Ditt verkliga jag är din bäste vän. En enda ros kan vara in trädgård en enda vän, min värld. Många av dessa citat om bästa vänner skapar utrymme för en hel del nya tankar om vänner i stort och vilken vän. Groucho Marx, jag är antingen min bästa vän eller min värsta fiende. Äkta vänner är som stjärnor. Henry Ford, det enda sättet att få en vän är att vara. Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad. Rita Mae Brown, alla har fallenhet för något, om så bara för vänskap. Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta.

En vän är citat om bästa vänner någon jag kan tänka högt inför. Så älskade jag icke min vän utan mig själv. Lätt att vara vänlig även mot fienden av karaktärslöshet. Vänner är änglar som lyfter upp oss.

Vänskap är någonting som vi alla behöver.Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad.

Citat om bästa vänner

Man behöver inte vara ensam, augustinus, aldrig en möjlighet. Min värld, ralph Waldo Emerson, funna vart som helst, en vän är någon som vet allt om dig sport och fortfarande älskar dig. Eftersom det inte går att fly från nuet varför inte välkomna det och bli vän med det.

Om du har som utgångspunkt att vara en vän, hittar du dem överallt.Nisargadatta Maharaj En vän är en människa i vars sällskap jag kan vara uppriktig.