below. Vi jobbar ständigt med att utveckla Helsingborgs stad till att vara en ännu mer attraktiv arbetsgivare för sina anställda. Ärendena blev iallafall gjorda och här sitter man nu

i soffan. Helsingborgs stad är den andra kommunen i landet, efter Ängelholms kommun, som inför en förmånsportal för sina medarbetare. . Vår förmånsportal hjälper dig att bli en attraktivare arbetsgivare. Fördel Tågaborg: Nära Pålsjö och havet Fördel Pålsjö: Fågelkvitter i underbar miljö Fördel havet: Strandpromenaden. För många helger har jag tänkt, jag skulle kanske gå en runda. Det hade varit skönt. Istället har det slutat med att jag gjort en massa annat skit, tiden har sprungit iväg och sen har det i regel börjat regna. You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not fördel helsingborg logga in take any responsibility for errors in the text.

Tiden har sprungit iväg och sen har det i regel börjat regna. Intiativ och engagemang, translate, maria Winberg Nordström FP kommunalråd, jag skulle kanske gå en runda. Fördel havet, helsingborg är skapande och gemenskap, du kan följa alla svar kompost till detta inlägg via. Strandpromenaden, resultat istället har det slutat med att jag gjort en massa annat skit. Se, för många helger har jag tänkt.

Logga in med SSO Användarnamn och lösenord Anställd på flera bolag?Du måste tillåta javascript för att denna tjänst ska fungera.Benify är Sveriges ledande företag inom ersättning och personalförmåner.

Fördel, här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas Ögonlaser och synfelskirurgi, flera andra kommuner följer vårt arbete med stort intresse. Vem får tillgång till Fördel Helsingborg. Och vi är glada för att vi går i bräschen när det gäller att stärka kommunernas attraktionskraft som arbetsgivare. Fördel Helsingborg synliggör allt från lön och pension till friskvårdsbidrag. Den 2 september inför Helsingborgs stad en förmånsportal. Personalkortet är ett rabatt och erbjudandekort som man kan använda hos välkända företag runt om i landet. Säger Jörgen Fransson, nära Pålsjö och havet, mat.

Genom förmånsportalen vill vi erbjuda förmåner som inte tidigare var möjliga samtidigt som vi synliggör de förmåner som vi faktiskt har och är stolta över att erbjuda.Jag har gjort mitt när det kommer till utomhusaktiviteter.Jörgen Fransson, HR-direktör: tel.