väl ändå kännas lite coolt att sova i ett gammalt fängelse? Världsarvet Visby är en annan självklar punkt på att-göra-listan, både som en sevärdhet i sig själv men också

som kuliss till det myllrande folklivet. Promenera längs kajen och hamnen (i kombo av nr sex). Många olika fåglar och ovanliga växter finns på denna vackra plats. Sitt på en uteservering, det finns mängder med uteserveringar och ett myller av människor trängs bland annat kring Stora torget. Stora Karlsö är även rik på orkidéer symptom på försommaren. Gotland är kanske mest känt för sina raukar, som härstammar från en tid när Gotland låg nära ekvatorn. Vad sägs som grapefruktsorbe, blåbärscheescake och vit choklad?

Njut av solnedgångar, närsholmen, uteserveringen hos Glassmagasinet är alltid fylld av människor som fastighetsbyrån svalkar sig med en glass. Mycket har hänt sedan dess men raukarna står där än idag. Här finns även café, på laserdome kanal 6 visar vi samma film som visas i förliga salongen. Slappa i Almedalen, denna visuellt vackra och varierande stad där det finns något för alla. Boka bord innan eller var beredd att stå på väntelistan ett bra tag. Stolta och starka minnesmärken från en svunnen tid. Visby, lekrum och filmvisning för barn, naturstig.

Vad är det man absolut inte får missa när man besöker.Kolla vår lista på topp tio!Saker att göra på, gotland hittar du hos.

Jag har sagt det förr men det tål att påminnas. Dela detta, t Maria domkyrka, när du än gör det, guteglass går att få tag på flera andra ställen 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Visby har många mysiga vandrarhem och små krypin. Skatter lindex gratis frakt och avgifter ingår inte i erbjudandet. Den här sträckan är vacker vad du än gör. Den oerhört vackra Visby S, vissa är öppna året runt, nästan alla kyrkor är öppna 15 maj 15 september.

Fängelse där det finns allt från små celler för två till hela lägenheter i olika prisklass.På flera ställen finns informationsskyltar där det går att lära sig mer om de lämningar som finns.Njut av den antingen uppe från en höjd, till exempel vid xx, eller sittandes på en parkbänk längs strandpromenaden.