ni är 22 år och att få ett om två år när ni är 24? Min lillasyster är jätte rädd. Sedan så ringde han igen och jag svarade med

ett vad. Jag tror att de flesta fixar att vara föräldrar i ung ålder, jag har inte ångrat att jag fick min dotter när jag var 22, utan jobb, i ett osäkert förhållande, för hon under ger mig glädje. Nästa dag så anmälde min mamma han för stöld. Fråga doktorn, fråga, psykiatri, jag är en 19 årig tjej och bor hemma med mina föräldrar. Jag började innan tycka lite illa om honom eftersom han var en besserwisser och levde i sin egna värld där han tror att allt han gör är rätt. Hon sa att hon inte har något val än att stanna kvar där eftersom hon inte tänker lämna kvar bebisen där med han, så hon kom på quality att jag skulle ringa till hennes bästa vän (som bor väldigt nära oss) om vi kunde sova över. Jag ringde på direkten till min mamma, och hon svarade genom min lillasysters mobil. Han tar sedan bort benet från soffan och försöker gå ut men medans han går ut så knuffar han min mamma så att hon ramlar mot en öppen spis. Problemen hemma har sannolikt funnits under en lång tid. Nästa dag så fick jag veta att hon lämna bebisen där i några timmar och fick tillbaka de flesta utom vagnen och hennes mobil då han påstår att han inte vet vart hennes mobil. Jag skulle aldrig kunna göra abort själv pga den känslan, men om du verkligen inte känner att du fixar det nu så är det väl bättre att göra abort. Jag har ingen motivation till att leva, de känns meningslöst. Hon var också rädd att han snart skulle komma tillbaka och att han skulle få syn på henne. Sedan ringer hon hans mamma, vilket inte hjälper någonting eftersom hon är väldigt biased mot sin son och är på hans sida vad han än gör.

Blommor gränby Gravid vet inte vad jag ska göra

Enligt dem så sätter jag mig i gravid vet inte vad jag ska göra skiten. Jag mår verkligen dåligt, gravid vet inte vad jag ska göra jag borde egentligen inte skriva här eftersom jag är 13 men. Och därför ville han ta ett snack med hennes. quot; vänliga hälsningar Jan Davilén Överläkare, min pappa blev väldigt arg eftersom hennes ex hade hotat mig och min lillasyster förut.

Gravid förvirrad, vet inte vad jag ska göra.Diskutera graviditeten och stötta varandra.

Gravid vet inte vad jag ska göra

Inte än iallafall, jag mår minst 4 ggr i veckan jätte gravid vet inte vad jag ska göra dåligt. När min mamma kommer hem utan bebisen så börjar hon gråta och berättar att hans föräldrar vet vart han är fast de inte tänker säga vart. Sjukdomen är vanlig och ungefär 1525 procent av befolkningen upplever någon gång i livet en depressionssjukdom. Jag vill hemifrån, jag vet inte vad det är för fel på mig. Men gravid vet inte vad jag ska göra jag har inte hittat någon bostad och jag vill inte ta studielån. Då sa hennes ex att om hon kommer med bebisen och lämnar bebisen hos hans föräldrar så kan hon få tillbaka alla sina saker. Sedan så får han tag i sin jacka eftersom han är mycket starkare än min mamma. Jag vill bara ligga ner och inte kliva upp. Min mamma höll i bebisen medans han gick fram och tog bebisen ifrån henne och var väldigt våldsam. Inte så mycket, jag och min lillasyster hade inte sagt något om de här till vår pappa.