alltid känt mig som en underdog, berättar Sverrir Gudnason. När pappa dog hatade jag mamma för att hon hade varit otrogen berättar konstnären Marianne Lindberg De Geer. Det viktigaste

samtalet i mitt liv hade jag med min pappa när jag var elva år och han försökte få mig att gå i skolan, berättar Yrsa Stenius. Och jag älskar det. Gratis Visa i iTunes 34 CleanKatarina Hahr möter skådespelaren Leif Andrée i ett samtal om självförtroende - Jag måste sluta röka och dricka om jag ska vara ärlig. Gratis Visa i iTunes 29 CleanKatarina Hahr möter skådespelaren Gustaf Skarsgård i ett samtal om kärlek "All kärlek slutar med smärta eller död. Gratis Visa i iTunes 43 CleanKatarina Hahr möter Jan Guillou i ett samtal om självförtroende Min styvfar slog inte bara mig, han slog även min mamma. Jag fick mycket kärlek och beröm och har fått mitt självförtroende med modersmjölken. Det blir ett samtal om att vara engagerad i utomparlamentariska rörelser och vad det har kostat honom som människa. Då går jag upp och snickrar eller målar, så lättare det efter en stund. Jag var inte alls nära döden. Så säger Marie Göranzon när hon försöker svara på Katarian Hahrs fråga om hur många gånger per dag hon tänker på sin ålder. Jag förlorar tilliten till mig själv om jag är den som sviker. Det är hemskt att bli sviken och förd bakom ljuset men värre att själv vara den som utsätter någon för det. I del två av miniser Gratis Visa i iTunes 53 CleanKatarina Hahr möter Björn Ranelid - Det finns mornar då jag vaknar med ångest. När vi spelar in är det undantagstillstånd. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. "Jag tror att allt missbruk handlar om frånvaro av föräldraskap" Pjäsen Personkrets 3:1 ingår i trilogin Klasserna Gratis Visa i iTunes 91 CleanKatarina Hahr möter Anna-Greta Leijon, del 1 I Samtalet möter Katarina Hahr Anna-Greta Leijon. Gratis Visa i iTunes 79 CleanSamtalet om moderskap med My Skarsgård Jag höll alla mina problem för mig själv när jag var liten. Det säger Författaren Majgull Axelsson i serien om moderskap där hon också berättar för Katarina Hahr att när barnen bodde hemma var bästa tiden i hennes liv. Gratis Visa i iTunes 94 CleanKatarina Hahr möter skådespelaren Thommy Berggren - Jag har längtat efter att bli pappa sedan jag var ung men jag fick vänta tills jag var över femtio. Där har jag inte kontroll. Min fru brukar säga att jag är svartsjuk. Jag är ganska rastlös. Du har sett honom i b la i "Upp till kamp "Monica Z" och nu senast aktuell i filmen "Borg". Det blir ett samtal som kommer att handla om hur Lena Andersson väljer bort beroende för att ha frihet till att Gratis Visa i iTunes 83 CleanKatarina Hahr möter Yrsa Stenius - Jag har svårt att släppa en annan människa nära mig. Det säger författaren Bengt Ohlsson till Katarina Hahr. Då är allt annat i livet på vänt. Tillit kanske helt enkelt är ihärdighet, säger Jessika Gedin och berättar också att hon själv är slumpmässig och ibland sviker.

Katarina hahr. Brunch i nacka

Gratis Visa i iTunes 33 CleanKatarina Hahr vad möter Jan Guillou i ett samtal om självförtroende Min styvfar slog inte bara mig. Säger hon i Katarina Hahr möter. Det kommer över mig som en våg att jag kunde ha handlat bättre i olika situationer. Det svåra med att bli gammal är inte att bli gammal utan att man känner sig ung. Det berättar konstnären Marianne Lindberg De Geer i den andra delen av programserien där Katarina Hahr ställer frågan. Han slog även min mamma, det blir ju dubbla budskap.

Därför lockade han inte till något fadersuppror. Jag blir så god när jag har självförtroende. Högar med papper julklapp får växa, en av fyra kvinnor som i den här se Gratis eller Visa i iTunes 55 CleanKatarina Hahr möter skådespelerskan Marie Göranzon Plötsligt fyller man.

Jag är skilsmässobarn och sörjer att jag har gått i mina egna fotspår.Då jag förstod att jag aldrig mer skulle kunna sitta på klipporna och se när en båt bryter horisontlinjen.Gratis Visa i iTunes 98 CleanKatarina Hahr möter Pernilla August Skådespelaren Pernilla August berättar om hur det är att ha barn och att behöva lämna hemmet på kvällarna för att spela teater.