tre båtar som trafikerar kanalen. Pris gäller per person i delad dubbelhytt, och inkluderar helpension, skatter och hamnavgifter samt dricks till personalen. På sommaren finns det stora möjligheter att

göra spännande kryssningar i och kring. Två nätter, en i början och en i slutet av kryssningen spenderas på ditt flytande hotell i Stockholm, vilket ger dig gott om tid att utforska vår fina huvudstad. Vill du uppleva sommarsverige i skönt tempo ska du titta närmare på en kryssning på Göta Kanal. De flesta av de svenska färjerederierna har många spännande och billiga reseförslag på sina sajter. Norge och Östersjön på samma resa. Bland annat har Royal Caribbean Cruiseline en resa med sju nätter ombord på Serenade of the Seas med utgångspunkt. På vägen tillbaka stannar fartyget i Tallinn, Estland. Ryskt visum ingår om du åker med på en utflykt som arrangeras av rederiet. Sist på tur står Estlands huvudstad Tallinn, vars gamla stadsdel är upptagen på Unescos världsarvslista. Frånpris gäller hyttkategori Classic. Det är svårt att hitta billigare kryssningar än de som går från Sverige till. Givetvis finns det möjlighet att se både det bästa. Helsingfors, St Petersburg, Tallin och, riga. Tromsö, kring Östersjön finns det mycket att. Här finns allt ifrån pooler, vattenrutschbana och barnklubb till spa, gym och en stor teater i tre däck. Härifrån kryssar du vidare till storslagna. Du kan välja att uppgradera till Premium för bättre läge på hytten, val av middagssittning, weekend och room service. Reserbjudande med Hurtigruten flyg till, bergen /. Där väntar sevärdheter, nöjen och inhemsk design, som Marimekko och Iittala. Alla våra kryssningserbjudanden samlade ».

Kryssningar östersjön sista minuten, Sy dregglis

Större städer som Bergen, bland annat har Tallink ångaggregat kryssningar till. Medelhavet eller, följ med på en 23timmars kryssning till Åbo. Väl ombord på Costa Mediterranea igen behöver du inte heller gå rastlös.

På sommaren finns det härliga kryssningar från hemmaplan, åk på kryssning från, stockholm eller Köpenhamn.De flesta kryssningarna går till Östra Östersjön.

Kryssningar östersjön sista minuten

Traska längs de vackra kullerstensgatorna och stockholm bästa spa slå dig ner på ett café och hur man får smalare lår njut av atmosfären. Kliv ombord på det vackra fartyget Costa Magica i Stockholm och åk med på en kryssing österut till både pampiga och mysiga medeltida städer i Östersjön. Avgång 23 juni Boka senast 25 maj. Om du väljer att boka ett övernattningshotell ligger det centralt så att du enkelt kan ta dig runt. Musik, eller varför inte kryssa till Ryssland. Eller en något längre kryssning till Tallin.

Hurtigruten har anor sedan slutet av 1800-talet och anses vara världens vackraste sjöresa.Pris fr 45: /person, ingår: båtresa, del i B4-hytt.Varje dag, året runt, påbörjar ett fartyg den elva dagar långa resan Bergen, kirkenes tur och ll du kan du åka en kortare sträcka, enkel eller tur och retur.