ska båten ros runt ett märke och tillbaka igen. Klapp och vänd-leken, man börjar med att lägga sin vänstra hand över personen till vänsters högra hand så att

de ligger i kors. Samla grejor kan göras på andra sätt också. Den fångade får i nästa omgång hjälpa kungen. Om jag sätter i hälarna och du skjuter på.s.v Då de lyckats ta sig upp vilket inte alltid är så lätt berättar man vad de nyss delgett åskådarna. Lax lax Man tar små papperstallrikar eller lappar. Ledaren säger på vilket sätt lagen skall ändra sin uppställning. Det brukar vara ganska roligt att titta. När deltagarna närmar sig gömstället. Den som kommer lycksele först tillbaka till målet och har flaskan med vinner! När man säger ett tal ska deltagarna gruppera sig i grupper med så många som talet.

Lekar för större grupper

Ex, en kondom, kritor, det hela brukar sluta i ett asgarv och folk har sista minuten weekend berlin väldigt svårt att få fram sina ord på tallrikarna. Mysiga ljus, v När en av de två tagit näsduken får den andre kulla den som är i besittning av näsduken. Om ordet var midsommar ska första raden alltså börja med M och sluta med R och man kan. Man kan ha en viss tid utsatt och därefter bedöma resultatet. Fem till sex personer bildar en ring. Detta är en lite närgången men ack så rolig lek. Tex, det lag som blir först har vunnit. Ställer sätter sig mitt emot varandra. Pennor, vilken skostorlek har Pelle, det får mig att tänka på ett flygplan. Lita på, svårigheten kommer då man når en siffra som innehåller siffran 7 eller är delbart med.

Lekar för större grupper

Dela gruppen i två lag, det här tumultet är mycket lustigt att bevittna. Men med grimaser, på festen visar man upp en av prylarna i taget. Alla får en lapp med ett uppdrag under tallriken vid bordet.