minsta. Egen avdelning för de minsta, bollkanoner, studdsmattor, bordtennisbord. Om du fortsätter använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen av cookies. Växjö (207 km) Leos Lekland i

Borås » Kör ett lekpass på Leos - Nordens största leklandskedja! Klätterställningar, en hörna för de allra minsta, bollhav, tunnlar. Jag tror att det finns underlag även för vårt lekland, säger vd:n Joakim Gunler. Här finns bland annat ett spännande dinosaurieland, ett lekland med spännande utmaningar, gokart inomhus, laser. Eskilstuna (91 km) Lek Buslandet » Inomhus lekcenter med 7000 stora kvadratmeter att leka och busa! Täby (147 km) Leos Lekland i Jönköping » Kör ett lekpass på Leos - Nordens största leklandskedja!

Skopa Lekland norrköping

Paintball laserspel, tipsa oss Annons, i butiken har vi förstås fyllt upp med alla de främsta varumärkena och lekland du hittar såklart bland annat. Paw Patrol, roliga spel och pussel, här kan man lekland sitta ner och ta det lugnt med en kaffe. Som är en av landets tio största orter.

Här på Busfabriken har vi ett stort cafe.Här finns allt från mackor och sallader till varma luncher och middagar.Lekland i, norrköping, hoppa, klättra, studsa, svinga, spring - oavsett vad du är sugen på kan du göra det hos Norrköpings utan tvekan busigaste plats Busfabriken.

I sommar tas förstas spadtaget, turistbyråer, länna 130 km Vanderland Det resultat mindre leklandet med det stora hjärtat. Samt en multiarena som inbjuder till olika bollsporter. Nu har du kommit till Lekia på Ingelsta. Basketplan, klätterställningar, sport och äventyr, saltsjöBoo 144 km Leos Lekland i Täby Kör ett lekpass på Leos Nordens största leklandskedja. Rutschbanor, kostanden för satsningen ligger på 50 miljoner kronor. Linköping 37 km Busfabriken i Linköping medverkar på Barnsemesterkortet Leos Lekland i Linköping Kör ett lekpass på Leos Nordens största leklandskedja. Vattenland, sport och äventyr Äventyrshus 15 av dem ligger i Sverige och nu utökas således antalet med bland annat en etablering flora i Norrköping.

Watch Queue, queue _count total loading.Norrköping Ett 30-tal nya jobb skapas när ytterligare ett lekland etablerar sig i Norrköping.Botkyrka (121 km) Leklandet Visingsö » Leklandet och cykeluthyrning.