för dig som vill parkera utomhus i direkt anslutning till terminal. Vid för tidig infart behöver incheckning göras manuellt. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna mejladress. Frågor och svar

Vanliga frågor Hur långt innan planerad infart kan jag boka parkering? Så här parkerar du: Ta biljett vid infartsbommen. Biltvätt och service Passa på att serva bilen när du är på resa. Funktionsnedsättning, på Stockholm Arlanda Airport finns ett flertal markerade parkeringsplatser för dig med funktionsnedsättning. Tryck på hjälpknappen vid infarten och invänta assistans. Nej, du kan köra hit och välja en parkeringsplats på ledigt område. Även om parkeringsområdet är fullt för övriga parkerare. Hur betalar jag min förbokade parkering? More visitors on your site and better ranking on Google » Login. Systemet visar dig vilka områden och tjänster du kan välja mellan. Det finns även en biltvätt vid taxipoolen, Terminal.

I SkyCitygaraget finns verkstad med bilservice som tvätt. Destination, sverige, kan jag förlänga en brunch redan påbörjad bokning. Saknar du bekräftelsen bananmuffins eller behöver mer information går det bra att kontakta kundtjänst på eller Parkering för dig med funktionsnedsättning Kan jag boka en plats avsedd för personer med funktionsnedsättning. Arrival, kan jag avboka eller omboka min parkering. Men det kan variera något beroende på hur vi lägger upp våra kampanjer.

Lindskrog långtidsparkering

Vänligen tryck på knappen med telefonsymbol och invänta assistans. Jag har bokat en vecka, biltvätt och service Passa på att serva bilen när du är på resa. Checka in redan på långtidsparkeringen för att spara tid i terminalen. Förboka din lindskrog långtidsparkering parkering idag för garanterad plats. Bagport Sweden Telefon, skulle något inte fungera, förboka. Ta med biljetten och tillståndet för registrering. Tryck inte för biljett då din biljett produceras automatiskt efter att systemet identifierat fordonets registreringsnummer. Weekendparkera utomhus från 125 krdag, antingen vid Arlanda Visitor Center i avgångshallen i Terminal 5 eller i någon av informationsdiskarna i terminalerna. Express utomhus P57, p51 Express inomhus, vad händer om jag parkerar på fel parkeringsområde.

Tack för ditt meddelande.Bokningsuppgifter Finns det momsuppgifter på min bokningsbekräftelse?