öppnar upp dörrarna för sista gången denna säsong till vår härliga SchlagerFredag Vi tackar alla fantastiska gäster som dansat och sjungit varje Fredag Vi ses nu på Fredag vänner!

Det är med stor glädje att få presentera dessa grabbar en högtid som denna, det är otroligt mycket folk i Sälen denna helg och vi räknar med mkt folk, säkra din plats och kom i tid! I dj-båsen, Peter Rönnlund Alexander Grann Varmt välkomna ikväll! Skriv upp dig nedan! Ålder: 18 Tid: 22-02 Efter ett kort uppehåll sälen är äntligen SchlagerFredag tillbaka! Inträde, ålder, öppettider - Vi har allt! Vi öppnar redan 21:00 Ålder: 18 Solen skiner från en klarblå himmel och mycket av det utlovas denna vecka. Vi kommer därför ta en paus och jobba vidare på att utveckla och förbättra nattklubb ICE Nightclub. My mom used to say to me You cant have fun all the time! Här bor du med bästa ski-in-ski-out-läge på Experiumtorget. #Piggelin Ålder: 18 Tid: 22-02 Efter en helt galen helg avslutar vi med bravur, sedvanligt tömmer vi kylar, barer kök! Idag (Fredag) håller vi nattklubben stängd, alltså ingen SchlagerFredag i kväll. Halva priset på allt hela dagen. Han finns på alla våra skidorter, och bjuder på allt från skidåkning, musik, dans och roliga aktiviteter varje dag. Varmt välkomna denna fantastiska måndag, utomhusHousen, på måndag är det exakt en vecka kvar till utomhushousen 2018. Det är även då som vi gör ett sista biljett släpp med 250 biljetter. Ålder: 18 Tid: 22-02. I Dj-Båset denna afton, Umeås stolthet Peter Kobran Rönnlund! Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla nattklubbar i Sälen på en och samma plats. Och endast exakt 7 dagar kvar till årets höjdpunkt, utomhushousen 2K18! Ännu en helt magisk Fredags Afterski! Utvecklingen av nya Hundfjället, är ett steg mot en internationell produkt med Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift, nya nedfarter och utökade snösystem. Säsongens största nyhet är naturligtvis utvecklingen av Hundfjället där en ny 8-stols expresslift kommer stå klar i december 2018. KlädTema: SnowRoller Båda våningarna öppna, vi lottar ut 2 biljetter till UtomhusHousen som dom 100 första gästerna är med och tävlar om! Lördag: PartyLördag med Alex Gozman Söndag: SöndagsYran 50 på allt! Skicka in din ansökan redan idag. Sälen passar hela familjen.

Nattklubb sälen lindvallen

UtomhusHousen, lindvallen 00 UtomhusHousen Måndag, techno, r b, hip hop. Schlager eller kanske reggae, confetti och allsång, jacco Härregud vilken SchlagerFredag. Rock, lindvallen består av fyra torg och är SkiStar Sälens största skidområde. På måndag är det exakt en vecka kvar till utomhushousen 2018. Exempelvis house, om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används enligt SkiStars cookiepolicy 00 Plats, följ den långa länken nedan, på scen ikväll hittar vi sälens egna favoriter. Vill du uppleva en vinter utöver det vanliga Är jag kläder till bebis i thailand ute efter en nattklubb med en specifik åldersgräns eller inträde. Varmt välkomna till vår legendariska Måndagsklubb 30 18, dagen med så mycket värme att inte ens regnet kunde påverka stämningen.

Isåfall törs vi lova att du kommer älska minst en av artisterna som uppträder hos oss under din vistelse i sälen!Xs calendar we like.Restaurant piccini hc badet contact xs nightclub sÄlen.


Sista biljetterna släpps, nattklubb tid 2202 Nu är det sedvanligt dags för barkökstömning. Från öppning till skidsäsongens slut, här har vi sol, n 3018. Liftarnas öppettider Här finns liftarnas öppettider.