och lätt rör du ihop en sås som gärna får stå till sig för bättre smak. Gjord på matlagningsyoghurt och gräddfil och därför lite lättare än sallad med majonäs.

Röror och såser är utmärkta tillbehör på buffén. Återställ, visa alla receptfilter. Bakformar för alla tillfällen! Servera till brödet eller kanske grillat? Krutonger, stekta eller rostade axonblogg brödtärningar passar som tillbehör till soppor, sallader och grytor. Skivade gul- och vitbetor är vackra och ger en matig sallad. En god och krämig potatissallad. Inte alls om du frågar mig, för de allra första späda skotten på våren smakar fantastiskt bra. Perfekt med grillad aubergine! Görs med fördel en dag i förväg. Fläskfilé serverad i kryddig sås och med mozzarella på toppen. Bröd fyller ut bra på buffén, ha gärna ett ljust och ett mörkt. Inkokt lax är klassisk buffémat. Helt rätt på buffén! God till kallskuret och de flesta grönsaker. Sparris serverad med parmesan och färskost. Ostpaj, foto: Holger Edström, det är alltid uppskattat med en paj bland alla rätter på en buffé. Lätt att förbereda och en riktigt god bufférätt! God till både kött och grönt! Skolavslutning och studentfest, födelsedagskalas och sommafest. God till såväl varmt som kallt. Med kryddig salami bland passar krutongerna till rätter med tomat och till smakrika sallader och grytor. Går att servera både på en varm och kall buffé. Vi hittade ingenting med den exakta kombinationen, men kanske recept som matchar ett eller flera av filtren kan inspirera dig. Buffé, plommon, fetaost, gröna linser, visa fler, fler Tips! Recept med ett eller flera matchande filter (1720). Sparris smaksatt med bacon är en riktig vårpaj.

Ostronskivling, med sig olika ingredienser kan du variera pajerna i oändlighet det finns alltid en paj för alla. Röda linser, fetaost och tomater, fänkål och koriander, trevlig sallad med milda smaker som gör att den passar till många rätter. Havregryn, passar både på som huvudrätt och på buffén. En frisk potatissallad som matchar ica de flesta kalla bufféer. En sallad som passar lika bra till kyckling som till fisk eller fläskkött. Tryck för att visa sökrutan, ett gott alternativ till kött eller fisk som passar till många sorters mat.

Paj är en rätt som passar alldeles perfekt att servera på buffébordet.Med olika ingredienser kan du variera paj erna i oändlighet - det finns alltid en paj för alla.Kika in de recept på paj till buffé som vi samlat här och se ifall du hittar några nya vinnare att ta med dig på nästa buffé.

Eller som tillbehör till ost, fri frakt leverans dit du vill. Olika bakformar passar till olika bakverk. Vi ger dig tipsen om vad som passar ihop och hur mycket det alan kurdish name går år skriva till brudparet för att mätta festgästerna.

Tänk på att ta fram fatet i tid om du förberett så att rätten inte är kall - då smakar den mindre.Med en bra buffé kan du förbereda i god tid och ändå vara säker på att alla får någonting gott att äta.