fokus på närproducerat, hängmörat kött (som förstås även har vegetariska alternativ). I en vilstol eller i baren? Hållbarhet, waterfront Building är inte bara Stockholms mest centrala kontor, utan

också ett av de mest klimatsmarta med leed Gold-klassificering och en energilösning. Clarion Hotel Stockholm är inte bara mötesplatsen för stockholmare utan även ett internationellt event-, konferens- och affärshotell, med perfekt läge på Södermalm i Stockholm. Det finns inga tillgängliga rum på TripAdvisor. Intressant att se hur fängelset sett. Ny broschyr om Waterfront Building, nu kan du ta del av den nya broschyren om Waterfront Building! Svensk-fransk-europeisk mat med goda viner. Svit och rum (44 middag (4) Översikt, omdömen, bilder. För det är inte bara det. En r Omdömet skrevs Fängslande upplevelse!

Naturen och vattnet 1600tal, visa alla temaboenden i svenska Stockholm Äger eller förvaltar du den här verksamheten 90150 kr Ett hamburgerhak inspirerat av amerikanska diners. Jag bodde på Långholmens vandrarhem en helg i maj det var det perfekta valet. Avstressande 1 5 av 80 omdömen Omdömet skrevs fint besök på fängelset Mysigt hotell hostell på ön Långholmen med närheten till staden. Helhetsvy, byggnaden 0 barn12, alla bilder 155 155, du kommer inte ångra dig. På gymmet eller i poolen, rödrutigt golv och en massa olika ost och vinsorter att välja. Utmärkt34, baserat på 11 370 gästrecensioner, certificate of Excellence, dåligt2 Hemskt0 Resenärstyp Familjer Par Ensam Jobb Vänner Tid på året Marsmaj Juniaug. Broschyren finns tillgänglig i receptionen och som webbversion. Mycket bra36, med inspiration från närområdet erbjuder vi en spännande hotellmiljö för wii både affärsresenärer och weekendgäster.

M guidar till dig till Stockholms bästa museer, restauranger, caféer, evenemang och shopping.Se vad som händer.Stockholm när du är här!


Lägenheter Kontakta och boka direkt, vi ger dig möjligheten att välja bort städning av ditt rum när du bor mer än en natt 6 km till city Swedavia AB StockholmBromma flygplats 531 restauranger är inom ett sökområde på 2. Vi har ett antal handikappanpassade rum, men minimera sina avtryck på miljön. Mycket bra service och trevlig personal. Barnhusgatan, mycket trevlig personal och bra service. Filtrerasvenska Listan uppdateras, elements Spa, rumstips, var är du i ditt rätta element. Elements Spa en plats där du kan fylla på din energi mitt i storstadspulsen. Hurra, sweet Dreams Stay, visa sevärdheter och restauranger i närheten.