Freeman fick först 3e utvändigt, sen 2a utvändigt och till slut dödens 1200m kvar. Det som är så fantastisk med den här hästen är att hon inte blir trött.

Har blev hängande i 3e spår från sitt springspår på tillägg och fick backa sig sist. Det var svårt att ta något då den främre träffen hade skapat en lucka till de bakre. Resultat Bergsåker När Bergsåker invigde sin nyomlagda bana med V-86 tävlingar i kväll, startade Domine Quo Vadis. Det är svårt när vintern inte riktigt vill infinna sig och efter 7e loppet blev det tjällossning på upploppet.

Resultat hagmyren. Hemorrojder vad göra

Från sitt andra spår i volten fick Lindsey en bra resa i andra utvändigt. Resultat Bergsåker På dagens lunchtävlingar startade Talls Odin. Fick vara 2a i mål, favoriten i ledningen vann lätt och körde undan så att"4m, en spelare som inlämnat in ett system på 360 kronor hos Direkten Kortedala City Tobak i Göteborg vann kronor.

Spela bingo på nätet Resultat hagmyren

5 och hingsten är obesegrad i år efter tre starter. Denne galopperade kort senare och Razzo blev lite zinkad. Razzo Rosso Doc fick en löpning långt ner i kön i andra ut o dödens. Han fick fritt in på upploppet men kunde inte ta något i en snabb avslutning. Sparkler var ute i ett långlopp. Lindsey Vonn blev stänkrädd och galopperade efter 400m. Alfas da Vinci och Joakim Lövgren. Upphämtningen var bra och han var 3a i mål. Från sitt 13e spår göteborg ullared tåg efter bilen fick Sparken 5e utvändigt.