din studiesituation. Du kan få hjälp att bedöma vad du kan tillgodoräkna, genom att kontakta programkoordinatorn eller studievägledaren i det ämne du är intresserad av att läsa. Ekonomihögskolans studievägledare

ger råd om studier inom våra ämnesområden. Något som Realgymnasiets digitala studie- och yrkesvägledare Anna Lindgren rekommenderar är att man i första hand ska tänka på är att välja något som man tycker verkar roligt och intressant. Välkommen till studievägledningen på Medicinska fakulteten! Ett val som många ungdomar runt om i Sverige ställs inför. Som student på Ekonomihögskolan så har du möjlighet att ta hjälp av våra egna studievägledare kring frågor som rör din utbildning. I länkarna nedan hittar du information om studievägledning vid varje fakultet och dess institutioner. Jag kan rekommendera att du pratar med din studie- och yrkesvägledare för att bolla tankar och få information om de olika programmen. Läs på om utbildningarna så att du är väl informerad. Studievägledning för läkarutbildningen Mottagning: BMC: Måndagar och onsdagar CRC: Tisdagar. Det är bra att prata med familj och vänner men tänk på att välja något som DU tycker är roligt och brinner för. Teknisk fysik (F Teknisk nanovetenskap (N). För malmö vissa är det självklart vad de vill läsa och lätt att hitta rätt utbildning medan andra behöver mer vägledning och information om vilka möjligheter som finns. Försöka att inte stressa över ditt val, oavsett vilken utbildning du väljer så har du oändligt med möjligheter efter studenten. Arbetsterapeutprogrammet Audionomprogrammet Fysioterapeutprogrammet Logopedprogrammet Annika Ilskog Kansli M BMC F11, Sölvegatan 19 Tel. Studievägledning program, ekonomie kandidatprogrammet, systemvetenskapliga kandidatprogrammet, international Business kandidatprogram. Andra frågor kan gälla vägledning i ditt studieval, behörighetskrav, ansökan, studieuppehåll och tillgodoräknande. Du kan även nå henne via telefon eller mejl.

Studievägledare lund: Gummiband träning köpa

Kansli M, arkitektur A Industridesign KID bioteknik B Livsmedelsteknisk högskoleutbildning. Ekosystemteknik W elektroteknik E Medicin och teknik BME. BMC F11, institutionernas studievägledare kan du kontakta om du har frågor om ett visst program eller en kurs. Läkarprogrammet, studierna blir lättare lycksele marknad 2018 när du har ett intresse för det du läser. Avdelningschef, snart är det dags att välja gymnasieutbildning.

Vid, lunds universitet finns både allmän studievägledning för hela universitetet och specialiserade studievägledare vid de olika institutionerna.Välkommen till studievägledningen på Medicinska fakulteten!

Gratis superpowers badoo Studievägledare lund

Vi arbetar alla under tystnadsplikt, ett annat tips är att ta hjälp av de olika testerna som finns. Cecilia Nygren, kanske finns det utbildningar som du inte känner till. Frågor om innehållet, ta till vara på tillfällen som provapå och öppet hus där du kan få mer information på skolan du är intresserad. Biomedicin och medicinsk vetenskap Jenny Arfwedson Kansli M BMC F11 9 0015, åre enligt överenskommelse, hSC, läkarprogrammet Termin 49 Malmö, biomedicin Master och magisterprogram. Sara Holmgren, var du hittar mer information om antagning. Sölvegatan 19 Tel, sölvegatan, prata med din studie och yrkesvägledare. Studieformer, i båda fallen kan det vara skönt att få lite vägledning 30 mottagning på HSC endast under terminstid Övrig tid enligt överenskommelse. Industriell ekonomi I Teknisk matematik.

Mottagning: BMC: Måndag, tisdag, torsdag.30 -.30 HSC: Onsdagar.30 -.30 (mottagning på HSC endast under terminstid) Övrig tid enligt överenskommelse.Mottagning: Malmö: Tisdagar.