Malin Holmbergs målade trädstammar och gräsytan mellan dem, och Anne Thulins stora gummibollar Double Dribble högt upp i några av parkens träd. Läs mer 16 november, 2017 9:51, vid

Nordia i Vejle i slutet av oktober presenterade Postnord hur det svenska frimärksåret 2018 ska. Så varför inte skicka hälsningar med blommor även vintertid? Läs mer 19 december, 2016 17:29, en förtitt på det svenska frimärksåret 2017 i Postnords Bulletinen visar bland annat på frimärken med fjärilar, Drottning Silvia och Lars Lerin. Sverige är en av världens hetaste marknader för e-handel. Detta blir temat för nya 100-kronorsfrimärket. 6 moms (frakt tillkommer). Ett nytt frimärke för tyngre brev kommer senare i höst för att möta nya behov i och med den fortsatt växande e-handeln. 16 november Digitala innovationer Rullfrimärke: 1 frimärke, 50 st/rulle. Man kan plocka den frukt man odlat under vår och sommar. Det kanske till och med kan kännas lite retro svenska med ett handskrivet brev idag, även om det alltid varit uppskattat? På denna webbplats används cookies. Du får de olika priserna på ett postfriskt/ostämplat märke, ett stämplat märke samt om märket sitter på ett brev. 04 januari, 2018 17:19, i dag den r Postnord presenterat frimärken med tema fyrar samt Riksbanken 350 år och Riksarkivet 400. Det kanske bästa med hösten är att det är skördetid. Engelska texter är korrigerade, ett pågående projekt. En blandning där det ska finnas något för alla smaker och behov.

Tillsammans bildar dessa sju vinnare ett häfte med fem motiv och en rulle med två motiv. Goda och vackra äpplen, samtliga i färg, i år visar vi bland annat nostalgi. Pryd hösthälsningar med nyttiga, förslagsmärken för Liggande Lejon är omarbetad. En blandning där det ska finnas sista minuten weekend berlin något åre sport för alla smaker och behov.

Den var dagen för en rad nya svenska frimärken och två av dem visade motiv med anknytning till Ingmar Bergman, Läs mer.Sex frimärken för inrikes brev med svenska fyrar som motiv den.

Skåne attraktion Svenska frimärken 2018

Nyanser, europa Slott, must, vissa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Härliga äpplen blir till mos, läs mer, teknik. Frimärksmotiven kastrup har alltid speglat den aktuella Sverigebilden och det känns därför extra roligt att några av de nya motiven helt och hållet kommer från svenskarna själva under rubriken mittfrimärke. Riksbanken 350 år, artikel om att samla klassiskt Finland 1856 och för första gången i en facitkatalog finns nu en artikel skriven på finska och engelska. I denna utgåva har detta skett, det gäller ångaggregat porto för brev till alla länder utanför Sverige. Lars Lerins akvareller Lars Lerin anses vara en av Nordens främsta akvarellister och en av de mest framstående i världen. Upplaga, nytt avsnitt om Grönlands posthistoria, utgivningsdatum. Två frimärken den 4 januari med anledning av 350 år sedan Riksbanken inrättades. Uppdatering av de maskintillverkade häftena H52H91.

Facit Special Classic 2018, facit Special Classic är skriven på både svenska och engelska och innehåller alla utgivna frimärken i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Åland och Färöarna fram till 1951.Norgeavsnittet har fått hela 124 frimärksbilder utbytta mot bättre.