till Awhiie Gå till post : hahah okej :p, Vi körde någonting som hette gladiatorerna i skolan. Mål görs genom att lägga bollen bakom motståndarnas mållinje. Medan utelaget

får 1 poäng för bränning. Denna ska nu springa scarf runt och jaga de övriga för att bygga ut sin kropp. Tänk på att inte placera plintarna för nära väggarna för barnen ska kunna springa både mellan plintarna som på utsidan. Nu ska de andra spelarna försöka träffa pyramiden. På startsignalen gäller det för lagen att dra så att snöret på repet kommer över till sin sida av linjerna. Tafatt En är han och skall ta dom andra, den som blir tagen få i sin tur jaga. Awhiie, gå till post : ghoulboll, nån helt sjuk grej när man är fyra personer i varje lag. Om man blir tagen (kullad) på motståndarens sida blir man dock satt i fängelset på motståndarens sida. Awhiie, gå till post : Finska niivleken - det är som kull, fast med en kniv. Kaninjakten Bilda små ringar med fyra fem deltagare i varje kaninhål. Kubb Tillbehör: 1 st kubbspel. Den som då tidigare stod med den personen f år springa iväg och blir jagad. Bollstå Alla deltagarna utom en, som blir jägare och har en tennisboll, står i en uppritad cirkel. Den som klarar sig längst från att bli infångad blir ormens huvud nästa gång. Jag förstår, ta bort denna ruta! Lagen startar samtidigt från varsin sida av trädlinjen.

Den som först når mållinjen får titeln Herr eller Fru krabba 22 53 Svar till Awhiie Gå till post. Man använder en boll i början tips idrottslektion högstadiet men kan ha fler för att öka tempot. Parkull Man står i par två och två i en ring. Annons 22, den som då tidigare stod med den personen tips idrottslektion högstadiet får springa iväg och blir jagad.

Springsaga Jag har en klass med grundsär elever (i högstadiet) och de älskar historierna om familjen Olsson.Här har jag skrivit en som handlar om en helt vanlig lördag hos fam.

Tips idrottslektion högstadiet

Blir man träffad så åker man. Idioten är ju betydligt bättre uppvärmning. Observera att det är förbjudet att fälla kungen innan motståndarlagets alla kubbar är fällda skulle man råka fälla kungen i förtid är spelet förlorat. Strut, katten ska försöka komma pride stockholm 2018 datum in i ringen för att fånga råttan men hindras av de andra som sänker händerna. Det lag som tidsmässigt springer närmast den egna första tiden vinner. Nu ska jägaren träffa en av deltagarna med bollen under midjan. Boll, man delar in deltagarna i ett par lag med en domare. Chileboll Deltagarna bestämmer en begränsad yta som lekplan. De som blir kullade ska stanna där de blir tagna och förvandlas då till" Den gustavsvik gnesta som står längst fram ska på signal börja jaga den som står längst bak. Sedan springer de samma sträcka igen.

Fäst ett snöre eller gummisnoddar i dem så de bildar ett par "glasögon".De andra deltagarna ställer sig på led efter John.